Om Sajten

VIKTIG INFORMATION TILL MEDLEMMAR!

2009-10-06 00:33 #0 av: sthlmsjenna

Vi på ridtravare.ifokus känner oss förvirrade. Vad vill DU med sidan?

Hej!

Nu är det så att vi på ridtravare.ifokus tycker att det är trist att inte fler här på sidan är mer engagerade. Vi vill ju gärna leverera bra och läsvärda artiklar, tävlingar ni kan vara med på där man nu kan vinna riktigt fina priser som Eve nu varit snäll och själv bekostat. Vi får ju inte in pengar på något sätt men vi vill fortfarande ge er medlemmar en rolig site där ni trivs.

Vi lägger även ner en hel del tid att skriva artiklar, hitta fakta, bilder osv. för att ni ska få en bra och rolig läsning. Detta gör vi på vår fritid för eran skull.

Men det vi känner är att ni inte uppskattar det vi gör. Vi känner att vi inte får någon respons från er.

Därför känner vi oss just nu lite förvirrade. Vad vill DU med den här sidan? Gör vi ett bra jobb eller är allt bara onödigt?

Tyvärr drabbas vi ju negativt utav det här och då blir det väldigt tråkigt att fortsätta köpa produkter till tävlingar som ni kan vinna, fixa tävlingar eller skriva artiklar.

Därför vill vi gärna ha respons på det vi gör. Det finns flera artiklar som vi har skrivit då ingen har lämnat någon respons allt. Men det gäller också för er att lämna kommentarer eller respons till varandras inlägg också. Det här gäller inte att bara ge respons till bara oss som fixar med sidan. Utan till varandra, alla medlemmar.

Men till frågan nu då:

 

Vad vill DU med sidan?

Sthlmsjenna - Sajtvärd på ridtravare.ifokus. 

Sveriges största ridtravarblogg - http://stockholmsjenna.se

Anmäl
2009-10-06 01:01 #1 av: CelsiusT
Jag tycker sidan är jättebra!! =)

Jag uppskattar artiklarna (alla intresserar mig inte dock). Men varför jag sällan kommenterar dessa är pga att det sällan skrivs mer än ex "Bra artikel" och sällan blir någon intressant eller givande diskussion. Eftersom jag inte har IfokusPlus så kan jag inte avsluta bevakning på en tråd jag inte vill fortsätta följa (hur kul är det att följa en tråd med kommentaren "bra artikel", inget som ger mig något). Eftersom jag har en seg dator så är jag ytterst ovillig att ge "onödiga kommentarer" av denna typ (sådana kommentarer som inte ger något till en diskussion som ger mig ngt).

Tävlingar är jag inte det minsta intresserad av, tyvärr. Men jag kan tänka mig att många andra här skulle vara intresserade och jag tycker det är ett jättebra initiativ.

Jag försöker alltid att lägga mina trådar på denna site, istället för underkategorin "ridtravare" på ridsport.ifokus ex vis. Det känner jag som mitt sätt att försöka få siten att "överleva" och utvecklas. Och jag hoppas att även andra medlemmar gör detsamma. Sen händer det att vissa trådar man skapar vill ha svar av fler än bara ridtravar-ägare.

vad vill JAG med sidan?
Jag vill att folk skriver trådar som är intressanta att läsa, som ger diskussioner osv och jag vill fortsätta att läsa artiklar, skapa trådar om mina ridtravare och ridtravare i allmänhet, diskutera ridtravare!

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl
2009-10-06 01:56 #2 av: [alezan]

Jag kan inte säga att jag vill något alls annat än att besöka sidan ibland och få se folk skriva om fd travhästar i positiv bemärkelse. :)

Anmäl
2009-10-06 09:48 #3 av: HannaT

Fast bara för att ni lägger ner mycket tid på sajten, så kan ni inte förvänta er att medlemmarna ska kommentera och skriva mer. Att vara aktiv i sajten är ju ändå ett val som sajtvärd, medarbetare och artikelförfattare självmant gjort (och ni jobbar på bra för den delen!).

Annars så vill jag också säga att jag tycker att det är rätt bra aktivitet här inne ändå, med många medlemmarna som kikar in ofta. Och det är ju inte bara trådantal som räknas, utan vad som skrivs i dem.

Jag gillar sajten och kikar in här minst 1 gång/dag. Har inte alltid något att bidra med i trådarna, men läster de flesta. Fortsätt kämpa, jag är i alla fall nöjd med sajten.

Hanna Törmälä, sajtvärd för hästhoppning.iFokus.
Läs gärna min blogg: tormala.devote.se.

Anmäl
2009-10-06 11:04 #4 av: sthlmsjenna

#3 självklart, men det är just däriför vi skrev det här för att vi vill se vad ni medlemmar egentligen vill med sidan så vet vi hur mycket arbete vi ska lägga ner på sidan. Om alla bara vill ha det som ett enklare forum så behöver vi inte leverera med så många artiklar osv.  För då är det helt onödigt.  Så det handlar inte om att alla måste ge respons, men det är alltid trevligt om man ska fortsätta med att leverera med en massa artiklar. Men om medlemmarna inte är intresserade utav det, då tar man bara bort det eller minskar på det.

Nu handlar det om vad medlemmarna vill.

 

Sthlmsjenna - Sajtvärd på ridtravare.ifokus. 

Sveriges största ridtravarblogg - http://stockholmsjenna.se

Anmäl
2009-10-06 14:57 #5 av: Macca

Hej....Jag tycker att sida är super bra. Artiklarna som ni har skrivit tycker ja är kanon bra....

Har inte varit så aktiv men lovar att komma igång med det :O)

Häls Macca

Anmäl
2009-10-06 16:15 #6 av: Zabbio

Jag är glad att sidan finns och så men skriver inte mycket.

Det jag saknar är snarast inlägg från medlemmar, om hjälp tex, problem eller bara en bra dag..fast jag är lite kräse..:3 Tyvärr är det ju inte mycket som ni kan göra åt det..

Teckning har också låg aktivitet just nu, kanske det har med årstiden att göra :)

Anmäl
2009-10-06 17:49 #7 av: HannaT

#4 Då förstår jag.

Vi har för övrigt rätt dålig aktivitet på hästhoppning också just nu...

Hanna Törmälä, sajtvärd för hästhoppning.iFokus.
Läs gärna min blogg: tormala.devote.se.

Anmäl
2009-10-06 22:47 #8 av: Hannybee

Jag gillar Ridtravare bäst av alla sajter här på iFokus. Skrattande Det är skönt att veta att folk tycker det är ok att man rider travare och så kan man får träningstips av mer erfarna ryttare osv.

Jag tycker det är synd att det inte är mer aktivitet här. Däremot tycker jag kanske inte tävlingar är så roligt, av de slaget att man ska klä ut sig och sin häst och ta kort... Visst, fina priser men det känns inte riktigt som min grej, jag har så mycket annat för mig ändå. Däremot tror jag det blir mer aktivitet om vi gör här som på andra sajter, startar lekar och sådant. Som "gissa rasen" eller liknande. Det ger nog mer aktivitet. Tungan ute

Anmäl
2009-10-06 23:25 #9 av: Eve

#8 - Fast lekar kan ju faktiskt ni medlemmar också starta (:

_________________________________

Eve - Sajtvärd för Weight pull iFokus

Anmäl
2009-10-07 00:47 #10 av: Repoort

har lagt lite tips i inlägget "artiklar" längst upp i listan

Anmäl
2009-10-08 14:06 #11 av: Mangis

Jag håller med #1 i att det är diskussioner som för mig är huvudsyftet med forumet, och då diskussioner med ett innehåll. Jag är en av dem som inte tyckte det var nödvändigt med ett ridtravare.ifokus av flera skäl - dels därför att ridsport.ifokus har den kategorin redan och då kan man ju lägga eventuellt rasspecifika problem-/eller infotrådar där (och på ridsport är det ju inte heller överdrivet mkt aktivitet) och dels för att det ju redan finns ett diskussionforum på ridtravare.com. Men i den frågan är jag ju lite partisk.

Lekar finns det inte tid för i min värld. Det är möjligtvis om jag skulle vara sjuk någongång så att hjärnan inte orkar med någon högre aktivitetsgrad. Men det går ju att hoppa över så det är ju inget större problem. Liksom alla trådar som dyker upp igen och igen och igen med nya trådskapare. Tävlingar är kul, men kräver också tid och det har man periodvis ont om.

Anmäl
2009-10-08 17:48 #12 av: giffan

Varför måste hela ifokus bygga på artiklar??

Jag läser sällan artiklarna, vill mera prata med andra, dela andras erfarenheter mm.

Bild trådar tycker jag är kul, när man har en dator som hänger med!

 

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2009-10-08 20:16 #13 av: oo0hanna0oo

Jag tycker att artiklarna är väldigt bra, och skulle gärna se att ni lade ut fler. Jag är ny på sidan och hade nog inte "hängt kvar" om det inte varit för artiklarna. Det var de som väckte mitt intresse för Ridtravare.ifokus.se. =) Varför inte fler artiklar om träning, ridövningar och liknande. Bra ridövningar kan man aldrig få för många av. Kanske en artikelserie om de vanligaste rörelserna inom dressyren, kanske med bilder/filmsnutt med hur det ska vs. ska INTE se ut? Om någon har bra kläm på gymnastikhoppning och hur man skulle kunna lägga upp träningspass med detta så skulle iaf jag läsa den. Hehe. =) Tävlingar är också skoj...

Anmäl
2009-10-08 20:58 #14 av: Hannybee

#9 I know. ;) Man ska komma på något bra bara. Jag ska se om jag kan starta en...

Anmäl
2009-10-09 22:46 #15 av: CelsiusT

Phu, inte massa lekar här med... Dom är ju verkligen irriterande, och vad är det för roligt med hög aktivitet om aktiviteten består av lekar? Då kan man väl heldre ha en "lekar.ifokus" istället?

Sen tycker jag det är lite fö rmånga fasta trådar på sidan, det blir så få "senaste" trådar som syns vilket gör att trådar snabbt glöms bort.

Jag vill kunna diskutera ridtravare, tycker det är jättebra med ridtravare.ifokus där man kan fokusera på just ridtravare och få lite inspiration när man känner att omvärlden har för mycket emot ens hästras.

Medarbetare på westernridning.ifokus

Anmäl
2009-10-10 00:14 #16 av: Hannybee

#15 Jag håller iaf med om att det är för många fasta trådar! Lekar tycker jag är kul. Flört

Anmäl
2009-10-10 01:44 #17 av: Manda29

Tycker sajten är bra. Kul att läsa om alla framgångar och motgångar mm. Förstå mig rätt Glad

Skriver inte mycket pga att jag inte är aktiv med mina hästar och tycker därför att jag inte har mycket att bidra med.
Jag orkar helt enkelt inte rida och hålla på, kroppen säger ifrån.
När man själv inte rider eller kör så kommer man ifrån det en del även om man ibland kan komma på nåt tips till nån.

Anmäl
2009-10-21 00:16 #18 av: Daisymink

#12 säger som dig fast jag är ny..
mycket roligare att prata med folk och dela meningar än
att läsa en artikel, klart det är bra med dom men anledningen till att jag är här är för att prata med andra om deras travare..

vad man kan göra vet jag inte, komma på intressanta diskussioner eller roliga tävlingar efter tex månader, som månadens häst, månadens bild eller något.. svårt sånt där :)

// Vanessa 

Anmäl
2009-11-28 01:02 #19 av: AndreaG

Hej!

Jag är ny här och jag tycker att det jag hittils läst verkar jättebra! Alla är trevliga mot varandra, ger bra tipps. Blir ägare av en ridtravare i vår och jag hoppas att denna sida (och alla ni som är här) kommer hjälpa mig mycket med honom!

Anmäl
2009-11-29 21:02 #20 av: Hannybee

Kan ni inte ta bort alla de där märkta trådarna? Det blir ju knappt någon plats till de övriga...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.